Om inLED

inLED ägs och marknadsförs av iTrade AB. inLED som varumärke står för kvalitet och design som är framtagen för att möta de nordiska förhållandena och kraven. Produkterna har alla gemensamt att de innehåller ljuskällor av senaste ledteknik. I floran av produkter finns ett brett sortiment av både inom- och utomhusbelysning till hemmet, trädgården och offentliga miljöer. inLED har även tänkt på de som skall installera produkterna och har därmed alltid kompletta lösningar som gör installationen smidig.

På denna hemsida finner du produktinformation och produktblad för ett urval av inLEDs produkter. Sidan uppdateras löpande och fler produkter kommer att fyllas på. Har du frågor eller önskemål av produkter som du ej hittar här kan du alltid skicka ett email till oss så hjälper vi gärna till.

Nyhet!
inLEDs ägare iTrade AB har startat en inredningsbutik där man som konsument kan handla inredning och designprodukter till riktigt fina priser. Här finner ni de mest populära varumärken inom inredning och design. Välkomna att besöka Designinteriör.se när ni behöver komplettera er belysning med övrig heminredning.